7.1 C
Greece
11 Μαΐου, 2024
MORE ΟΙ ΣΤΗΛΕΣ ΜΑΣ

“ΣΤΗΝ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΔΙΝΗ”, γράφει η Κατερίνα Κοφινά

 “ΣΤΗΝ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΔΙΝΗ”  

“Με την νέα μου στήλη στους ΒΙΒΛΙΩΝ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ την “Κινηματογραφική Δίνη” θα προσπαθήσω να σας γράφω για ταινίες παλιές και νέες για σειρές και για αφιερώματα.”

Κατερίνα Κοφινά

…………….

NOW AND THEN

(ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΠΡΙΝ)

Η καταπληκτική σειρά του APPLE T.V είναι  μια σειρά μυστηρίου και θρίλερ που μοιάζει λίγο με την ταινία <<ΞΕΡΩ ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΠΕΡΣΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ>> Και αυτό γιατί το θέμα της έχει να κάνει με μια παρέα 6 νέων παιδιών που μόλις έχουν τελειώσει το κολέγιο.  Αποφασίζουν να πάνε να τα πιούνε στη θάλασσα του Μαϊάμι βιντεοσκοπούν τα αστεία , και τα πειράγματα  τους και δείχνουν να περνάνε καλά.

Όμως εκείνο το βράδυ της αποφοίτησης κάποιες αθώες πράξεις , κάποιες λάθος κινήσεις θα έχουν ως αποτέλεσμα τον θάνατο του ενός.  Και από εκεί και πέρα το ένα θα φέρει το άλλο και τρομαγμένοι μη τυχόν και μπουν φυλακή θα καταφέρουν να κρύψουν την αλήθεια. Όμως μετά από είκοσι χρόνια όλοι τους θα λάβουν ένα μήνυμα από άγνωστο που τους ζητά χρήματα , για να μην αποκαλύψει το μυστικό τους. Και τώρα τι κάνουμε; Οι εναπομείναντες πέντε λοιπόν έχουν προχωρήσει στη ζωή τους. Έχουν άλλοι φτιάξει οικογένεια, άλλοι έχουν κάνει καριέρα και  ένας κατεβαίνει ως υποψήφιος Δήμαρχος.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Οι ζωές όλων θα διαταραχθούν για ακόμα μια φορά. Μνήμες θα τους κατακλύσουν και οι ενοχές με τα μυστικά θα τους διαλύσουν.  

 

Οι φιλίες θα δοκιμαστούν. Ήταν όμως φιλίες;   Η τα θέλω , τα όνειρα και οι φιλοδοξίες τους έχουν παραμερίσει την έννοια της φιλίας; Η σειρά εξερευνά τις διαφορές μεταξύ των νεανικών φιλοδοξιών και την πραγματικότητα της ενηλικίωσης και έχει στο καστ ηθοποιούς από την Αμερική, την Ισπανία, το Μεξικό , την Κολομβία και την Αργεντινή.

Με οχτώ επεισόδια που το καθένα του μας βάζει όλο και πιο μέσα σε αυτή την παρέα, και με την διώκτη τους μια αστυνομικό στο κατόπι, τους με σκοπό την αλήθεια για του τι έγινε εκείνο το μοιραίο βράδυ, η σειρά θα σας καθηλώσει. Με τις μεστές ερμηνείες , την όμορφη φωτογραφία και τα πλάνα από το πανέμορφο Μαϊάμι .

Σίγουρα μια σειρά που αξίζει το ενδιαφέρον σας.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ.Π. ΚΟΦΙΝΑ

____________

Λίγα λόγια για την συγγραφέα

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΟΦΙΝΑ

Please follow and like us:
error678
fb-share-icon
Tweet 124
fb-share-icon20

Related posts

“Στην πΈνα”: “ΥΓΕΙΑ,ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ”…ΓΡΑΦΕΙ Η ΣΩΤΗΡΙΑ ΚΥΡΜΑΝΙΔΟΥ

Μεγακλής

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 26-01-2021

Καλλιόπη Γιακουμή

Ο παράφορος έρωτας της Εντίθ Πιάφ για τον Δημήτρη Χορν

Καλλιόπη Γιακουμή

Αφήστε Ένα Σχόλιο