21 C
Greece
19 Μαΐου, 2024
ΟΙ ΣΤΗΛΕΣ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΠΕΝΑ

“Στην πΈνα”: “ΑΝΕΡΑΣΤΟΣ ΣΚΟΡΠΙΟΣ” γράφει ο Κωνσταντίνος Ιωακειμίδης

Στην πΈνα”  ✒️✒️

“ΑΝΕΡΑΣΤΟΣ ΣΚΟΡΠΙΟΣ”

Γράφει ο Κωνσταντίνος Ιωακειμίδης

***

Ποιος; Εγώ, γιατρέ μου! Που στα τριάντα μου τα γκομενάκια κόβανε τις φλέβες τους για μένα! Έρχονταν συνέχεια στο μπαρ που δούλευα – καλά σας λέω τότε ήμουν και το πρώτο μωρό –  και ξενυχτούσαν για πάρτη μου. Αν δεν πήγαινε πέντε το πρωί δεν ξεκόλαγαν σας λέω. Κάθε νύχτα έφευγα από εκεί και με άλλη συντροφιά. Ο νούμερο ένα εραστής στα one night stand ήμουν εγώ!

 Τώρα στα σαράντα μου που τέτοια τύχη! Ούτε νύχτα, ούτε μέρα, ούτε γκομενάκια. Όπερ σημαίνει ούτε σεξ! Και αυτό δεν είναι καθόλου καλό για έναν καθώς πρέπει σκορπιό σαν κι εμένα. Ξέρετε γιατρέ εμείς οι σκορπιοί γι’ αυτό φημιζόμαστε. Για το καλό και ποιοτικό σεξ που κάνουμε. Όταν κάνουμε. Τώρα που μιλάμε – τα τελευταία πέντε χρόνια δηλαδή –  δεν κάνω και είναι πρόβλημα μεγάλο. Είμαι η ντροπή των σκορπιών. 

COVID-19: Η άγνωστη σεξουαλική παρενέργεια στους άνδρες - Iatropedia

Να μου πεις γιατρέ και θα έχεις και δίκιο άλλο τα τριάντα και άλλο τα σαράντα. Στα τριάντα είχαμε άλλη ενέργεια. Άλλη δύναμη. Άλλη ζωντάνια. Βγαίναμε και ξενυχτάγαμε σαν να μην υπάρχει αύριο. Είχαμε λεφτά τότε. Μπόμπες τα ποτά αλλά τα είχαμε συνηθίσει. Και η μουσική στη διαπασών. Δεν μας ενοχλούσε. Και πολύ στρίμωγμα μιλάμε. Τα κορμιά μας έπαιρναν φωτιά. Ο ένας πάνω στον άλλον. Αυτό μπορεί να ακούστηκε λιγάκι πρόστυχο. Μη πηγαίνει το μυαλό σας στο πονηρό.

Καίγομαι ολόκληρος. Υποφέρω! Θέλω να κάνω σεξ. Ναι αυτό θέλω! Αρκετά περίμενα γιατρέ μου. Αλλά πως; Υπάρχει ένα βασικό προβληματάκι και θα ήθελα τη γνώμη σας πάνω σε αυτό. Αυτός είναι  και ο λόγος που ζήτησα να σας δω. Δεν έχω καθόλου στύση. Μάλιστα γιατρέ μου. Σαράντα χρονών παλικάρι και κούκου δεν μου κάνει πια. Με τι ψυχολογία άλλωστε;;; Είμαι άφραγκος. Και άφραγκος και ανέραστος. Δυο σε ένα. Πείτε μου σας παρακαλώ εσείς που είστε επιστήμονας. Πείτε μου γιατί κοντεύω να τρελαθώ.

Η ψυχολογία μου όπως σας είπα δεν είναι καλή. Έχω πιάσει πάτο. Και φοβάμαι μήπως έχει και πιο κάτω από εκεί. Και δεν μου λείπει τίποτα στην τελική. Όμορφος είμαι, ψηλός είμαι, τα κιλάκια μου τα έχω, το χαμόγελό μου σκίζει, τίποτα δεν μου λείπει σας λέω. Για να μη μιλήσω για την ακαταμάχητη γοητεία που με διακρίνει. Με πιάνει το παράπονο γιατρέ μου. Θέλω να βάλω τα κλάματα.

Τι; όχι. Από αυτό δεν έχω δοκιμάσει για να είμαι ειλικρινείς. Εκτός και αν πιστεύετε ότι θα με βοηθήσει. Δεν λένε ότι τα βλέπεις όλα μπλε μετά; Φοβάμαι λίγο γιατρέ μου. Είμαι τις παλιάς σχολής εγώ. Ανοίγω το κινητό και μπαίνω σε εφαρμογές και ψάχνω. Αλλά κι εκεί. Σκέτη απογοήτευση γιατρέ μου. Πολύ μπίρι μπίρι. Ξέρετε τι λέει μια παροιμία; Το πολύ το κύριε ελέησον το βαριέται κι ο παπάς!

Ναι, να γίνω πιο κοινωνικός. Ναι να ανοίξω τα μάτια μου επιτέλους. Ναι να βγω από το σπίτι. Να κάνω νέες γνωριμίες. Βαριέμαι. Και μόνο που το σκέφτομαι κουράστηκα. Να κλείσω ραντεβού, να κάνω μπάνιο, να φορέσω μάρκες για να είμαι ιν, να πάω στο σημείο συνάντησης, να τρέχει ο ιδρώτας από την αγωνία, να κοιτάζω συνέχεια το ρολόι, και στο τέλος να φάω μια χυλόπιτα που θα είναι όλη δική μου.

Δεν μπορώ άλλο. Κουράστηκα. Θα κλειστώ σε μοναστήρι. Όχι, αστειεύομαι. Αυτό δεν είναι λύση. Πείτε μου εσείς γιατρέ. Σεξ κάνετε; Και αν ναι, κάθε πότε; Και αφού κάνετε το απολαμβάνετε; Ειλικρινά σας ζητώ συγγνώμη. Δεν ήθελα να σας φέρω σε δύσκολη θέση. Εντάξει. Να το πάρω το γαμήδι το Viagra. Οκ, θα κάνω ότι μου πείτε γιατρέ. Θα βγω και για ποτό. Όταν μας αφήσουν ελεύθερους, και όταν θα ανοίξει η εστίαση, και αν ζω μέχρι τότε φτου φτου χτυπάω ξύλο. Κάνω και black humor. Είδατε γιατρέ; Εμείς οι σκορπιοί έχουμε πολλά ταλέντα. Γι’ αυτό μας γουστάρουν. Όταν μας γουστάρουν. Όταν έχει πανσέληνο και όταν μπαίνει η άνοιξη και τα λουλούδια ανθίζουν και τα ζουζούνια ζουζουνίζουν.

Κάποτε γιατρέ έτσι ήμουν κι εγώ. Μια πολύχρωμη πεταλούδα. Και πέταγα από λουλούδι σε λουλούδι. Τότε, που ήμουν πιο νέος και που πέρναγα καλά και δεν είχα προβλήματα. Ενοίκια, λογαριασμούς και άλλα κουλά. Γιατί κοιτάτε το ρολόι σας γιατρέ; Πρέπει να σταματήσουμε; Τέλος χρόνου; Μάλιστα γιατρέ. Σας ευχαριστώ. Σας ευχαριστώ πολύ. Όταν πάρω τα πάνω μου θα σας ενημερώσω. Που χλωμό το κόβω αλλά λέμε τώρα έτσι κουβέντα να γίνεται. Κι αν δεν μου κάνει κούκου εγώ δεν θα τα βάψω μαύρα. Κρίση είναι και θα περάσει γιατρέ μου. Για να το λέτε εσείς έτσι θα είναι. Καλό σας βράδυ γιατρέ. Γεια σας.   

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ ΕΔΩ: Κωνσταντίνος Ιωακειμίδης

_____________________

Γίνετε μέλος της ομάδας μας “Βιβλίων Ορίζοντες” στο facebook πατώντας το παρακάτω σύνδεσμο

Βιβλίων Ορίζοντες

Επιμέλεια άρθρου : Καλλιόπη Γιακουμή

Please follow and like us:
error678
fb-share-icon
Tweet 124
fb-share-icon20

Related posts

“Στην πΈνα”: “ΠΛΗΞΗ Ή ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ”.. ΓΡΑΦΕΙ Η ΦΩΤΕΙΝΗ ΠΑΝΟΥΡΓΙΑ

Καλλιόπη Γιακουμή

Βασίλης Τάκος: Ο πα-τέρας που έθαψε ζωντανά τα παιδιά του επειδή “ήταν άρρωστα”

Καλλιόπη Γιακουμή

ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ

Καλλιόπη Γιακουμή

Αφήστε Ένα Σχόλιο