5.4 C
Greece
26 Απριλίου, 2024
Βιβλία ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ

 ΚΙ ΑΝ ΔΕ ΣΟΥ ΤΟ ΕΙΠΑ Σ’ ΑΓΑΠΩ της Γεωργίας Κακαλοπούλου, από τις εκδόσεις Bell/Silk

📌 ΝΕΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ

✔️ ΚΙ ΑΝ ΔΕ ΣΟΥ ΤΟ ΕΙΠΑ Σ’ ΑΓΑΠΩ
✒️ Συγγραφέας: Γεωργία Κακαλοπούλου
📚 Εκδόσεις Bell/Silk
***
«Σου δίνω την ευκαιρία να αποδράσεις, Σύλια…»
«Η χημεία δεν έχει να κάνει με τη λογική ούτε με το συναίσθημα».
«Αν με κοιτάζεις έτσι, δε θα μπορώ να κρατήσω την υπόσχεσή μου».
«Μοιάζεις με κυνηγημένο ελάφι».
Όταν εκείνη η γυναίκα παρολίγο να βρεθεί κάτω από τις οπλές του αλόγου του, ο Ραούλ Φαμπρίτσι, ο νεότερος κόμης του οίκου Φαμπρίτσι και κάτοχος ιπποφορβείου στην επαρχία της Καλτανισέτα της Σικελίας, ένιωσε πως η ζωή του δε θα ήταν ποτέ ξανά η ίδια. Ευγενής, δυναμικός και εγωιστής, πάλεψε να αναστήσει τη χαμένη περηφάνια του οίκου του αλλά τα βρήκε σκούρα με μια τρομαγμένη ελαφίνα. Την Ελληνίδα Σύλια Μαρή. Η χημεία ανάμεσά τους είναι εκρηκτική, αλλά εκείνη επιμένει να την αποστρέφεται.
Η Σύλια είχε εξαναγκαστεί να παντρευτεί εκείνον που την κακοποίησε και την άφησε έγκυο. Και κατάφερε να ζήσει μαζί του έξι γκρίζα χρόνια. Κλεισμένη στον εαυτό της, θάβοντας τα όνειρά της, παραμερίζοντας τον ερωτισμό της. Μετά το διαζύγιο, οι δικοί της της προτείνουν να φύγει για διακοπές στην Ιταλία, στο παλιό εξοχικό των παππούδων της. Όμως εκεί θα κινδυνέψει!
Ο Ραούλ Φαμπρίτσι είναι επικίνδυνος. Έχει βάλει σκοπό να την κάνει να θυμηθεί πως είναι γυναίκα και να τη λυτρώσει από τον εαυτό και το παρελθόν της. Ο μεγαλύτερος όμως κίνδυνος για τη Σύλια είναι μήπως χάσει την καρδιά της από έναν άντρα τον οποίο δε θα μπορέσει να αποκτήσει ποτέ.
***
Κακαλοπούλου Γεωργία | Μέσο ... ΤέχνηςΗ Γεωργία Κακαλοπούλου κατάγεται από τη Λεπτοκαρυά και τη Νέα Έφεσο Πιερίας, όπου και διαμένει. Έχει κάνει σπουδές υγείας και μουσικής, ενώ έχει παρακολουθήσει μαθήματα εικαστικών τεχνών και υποκριτικής σε ερασιτεχνικό θέατρο της Κατερίνης, συμμετέχοντας σε πολλές παραστάσεις. Έχει συγγράψει πληθώρα μυθιστορημάτων, κάποια από τα οποία έχουν εκδοθεί από τις εκδόσεις Λιβάνης, Ωκεανίδα, Ωκεανός, Μάτι.
Γράφει ποιήματα και άρθρα στο blog της, georgiakakalopoulou.blogspot.gr, ενώ κείμενά της έχουν δημοσιευτεί και σε διαδικτυακές εφημερίδες. Είναι μέλος της Πανελλήνιας Ένωσης Λογοτεχνών, του Κέντρου Γραμμάτων και Τεχνών Δίου, και του Παραρτήματος Πιερίας της Πανελλαδικής Οργάνωσης Γυναικών «Παναθηναϊκή». Είναι παντρεμένη και μητέρα δύο παιδιών.
Please follow and like us:
error678
fb-share-icon
Tweet 124
fb-share-icon20

Related posts

Βιβλία βασισμένα σε αληθινά γεγονότα…από τις εκδόσεις Διόπτρα

Καλλιόπη Γιακουμή

“Σασμός” του Σπύρου Πετρουλάκη από τις εκδόσεις ”ΜΙΝΩΑΣ

Καλλιόπη Γιακουμή

“Ο καθρέφτης των δεινών μας” του Πιερ Λεμέτρ, από τις Εκδόσεις Μίνωας

Καλλιόπη Γιακουμή

Αφήστε Ένα Σχόλιο