11.5 C
Greece
10 Μαΐου, 2024
Βιβλία ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ-ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ

 “Αέναη μάχη: Σημείο μηδέν” γ΄μέρος, της  Άννα Σπανογιώργου, από τις Εκδόσεις Πηγή

Αέναη μάχη: Σημείο μηδέν  “Αέναη μάχη: Σημείο μηδέν”
Συγγραφέας Άννα Σπανογιώργου
Εκδόσεις Πηγή
***
Το τρίτο και τελευταίο μέρος της Αέναης Μάχης 

«Όταν οι ισορροπίες έχουν χαθεί
και οι ρόλοι είναι πλέον δυσδιάκριτοι,
πώς μπορεί κανείς να κρίνει τι είναι σωστό και τι λάθος;»

Στη Μεγάλη Πόλη, η Μαρίνα λαμβάνει μια επιστολή που την πληροφορεί για τον θάνατο της γιαγιάς της.

Στη Δρύπη, η Αλκμήνη μαθαίνει πως όσο και να προσπαθείς να κρυφτείς, το πεπρωμένο σε βρίσκει πάντα.

Στους Κήπους της Γαλήνης, ο Πάρης συνειδητοποιεί ότι οι επιλογές μας κοστίζουν περισσότερο απ’ όσο φανταζόμαστε. Την ίδια στιγμή, ο Αδάμ εξουσιάζει το μέρος και υφαίνει την εκδίκησή του οργανώνοντας νέες συμμαχίες.

Στις Κατακόμβες, ο Σεθ και ο Άρης, με τη βοήθεια της Κάτιας, καταλαβαίνουν ότι όσο τα περιθώρια στενεύουν και οι πιθανές λύσεις μειώνονται, η καλύτερη άμυνα είναι η επίθεση.

Σκοτεινοί Υπερασπιστές και Κουβαλητές του Φωτός θα κληθούν να πολεμήσουν στη Μεγάλη Μάχη. Ποιος θα κυριαρχήσει; Μπορεί να τελειώσει κάτι που υφίσταται αέναα στον χώρο και τον χρόνο; Ποιο είναι το σημείο μηδέν της αέναης μάχης που εξελίσσεται γύρω μας;

“ΑΕΝΑΗ ΜΑΧΗ: Η ΑΝΟΔΟΣ”
Συγγραφέας Άννα Σπανογιώργου
Εκδόσεις Πηγή

 

 Μετά την πτώση … όταν βρεθείς στο κατώτατο σημείο η λύση είναι μία: η Άνοδος! Το δεύτερο μέρος της τριλογίας φαντασίας «Αέναη Μάχη», κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Πηγή!

Η Κάτια, μετρώντας τις πληγές της, προσπαθεί να συγκεντρώσει τις δυνάμεις της και να πορευτεί στο δύσβατο μονοπάτι που ανοίγεται μπροστά της, με προορισμό την αναζήτηση των αγαπημένων της προσώπων. Κάθε βήμα μοιάζει αβέβαιο και ικανό να την οδηγήσει στον πάτο του γκρεμού των αμφιβολιών.

Παράλληλα, Σκοτεινοί Υπερασπιστές και Κουβαλητές Φωτός, γνωστά και νέα πρόσωπα προσπαθούν να εκπληρώσουν τους δικούς τους σκοπούς.

Αποκαλύψεις, συμμαχίες, συνομωσίες και ερωτήματα έρχονται στο προσκήνιο για να ξεμπλέξουν το κουβάρι των γεγονότων, ενώ ταυτόχρονα υφαίνουν έναν καινούργιο ιστό εξελίξεων.

Ένα είναι βέβαιο…Αυτή η μάχη δεν έχει τελειώσει ακόμη.

«…Και τώρα; Τι θα κάνεις, Κάτια; Πόνεσες, πάλεψες, έπεσες. Μπορείς να μείνεις κάτω ή να βρεις τον δρόμο για την Άνοδο…»

 

“ΑΕΝΑΗ ΜΑΧΗ: Η ΠΤΩΣΗ”
Συγγραφέας Άννα Σπανογιώργου
Εκδόσεις Πηγή

 

Μια μάχη αέναη εξελίσσεται γύρω μας, καθώς τρέχουμε να προλάβουμε την καθημερινότητα. Το πεπρωμένο μας, γραμμένο στο γενετικό μας κώδικα, μας κληροδοτεί με χαρίσματα και δυνάμεις που ανακαλύπτουμε την κατάλληλη στιγμή, για να μπορέσουμε να συνεχίσουμε τη ζωή μας πιο δυνατοί και να φτάσουμε στο επιθυμητό επίπεδο.

Το βιβλίο «Η Πτώση» αφηγείται την πορεία της Κάτιας, μιας νεαρής κοπέλας που ζει μέσα στη ρουτίνα. Μια μέρα όλη της η ζωή αλλάζει, καθώς βιώνει καταστάσεις που αρχικά δεν καταλαβαίνει.

Παρασυρόμενη από την αγάπη που νιώθει για τον Άρη και έχοντάς του τυφλή εμπιστοσύνη, οδηγείται μέσα από μια σειρά καταιγιστικών, συναρπαστικών και απρόβλεπτων γεγονότων στον προορισμό που της έχει ορίσει η μοίρα. Ή μήπως όχι;

Η άποψη της Καλλιόπης Γιακουμή-Κουγιώνη για το βιβλίο..

“ΑΕΝΑΗ ΜΑΧΗ: Η ΠΤΩΣΗ”

Για “Βιβλίων Ορίζοντες”: Καλλιόπη Γιακουμή 

Please follow and like us:
error678
fb-share-icon
Tweet 124
fb-share-icon20

Related posts

Μια φωτιά που σιγοκαίει, μια μπαλάντα ενός θλιμμένου καφενείου και πολλά ακόμα… δεν θα αφήσουν κανέναν ασυγκίνητο! Νέες κυκλοφορίες από τις εκδόσεις Διόπτρα

Καλλιόπη Γιακουμή

ΤΟ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑΡΙ ΤΗΣ ΡΟΔΕΣΙΑΣ της Μαρίας Στεφάνου, από τις εκδόσεις Ωκεανίδα

Καλλιόπη Γιακουμή

“Ο καθρέφτης των δεινών μας” του Πιερ Λεμέτρ, από τις Εκδόσεις Μίνωας

Καλλιόπη Γιακουμή

Αφήστε Ένα Σχόλιο