18.6 C
Greece
21 Μαΐου, 2024
MORE

Όλη η αλήθεια στο φως…

Και να που έζησα να το δω και αυτό… Ο Dan Brown προφήτης…

Κι όμως δεν είναι έτσι. Δεν είναι προφήτης αλλά υπάρχει ολόκληρη συνωμοσία από πίσω και εγώ θα σας την αποκαλύψω με κίνδυνο της ζωής μου φυσικά ..Μα δεν φοβάμαι τίποτα και όποιος με πλησιάσει με εχθρικές διαθέσεις..θα αρχίσω να βήχω..

Κοιτάξτε .. Όταν ο Νταν προσπαθούσε να γράψει ένα νέο βιβλίο καθόταν μέρες μπροστά στο χαρτί και δεν μπορούσε να γράψει ούτε μια λέξη..Μια μέρα αποφάσισε να πάει μια βόλτα στο κοντινό πάρκο και εκεί που κάπνιζε αμέριμνα τον πλησιάζει μια τσιγγάνα..

“Να σε πω την μοίρα σου να σε πω το ριζικό σου παλικάρι μου… ασήμωσε και θα σε πω ότι σε βασανίζει”

“Τι να μου πεις και εσύ..  άσε με στη ησυχία μου.. πήγαινε να βρεις κανέναν άλλο.. εγώ την μοίρα μου την ξέρω..”

Η τσιγγάνα τότε θύμωσε πολύ..και τον καταράστηκε..

“Αφού δεν με πιστεύεις και με κοροϊδεύεις σε καταριέμαι να παντρευτείς μια γυναίκα που όμοια της δεν θα υπάρχει σε όλη την γη..μα εσύ δεν θα μπορείς να ζήσεις μαζί της ούτε ένα λεπτό…

Εκείνος γέλασε δυνατά και σηκώθηκε να φύγει μα λίγα μέτρα παρακάτω.. μια λάμψη έσκισε τον ουρανό και τον έκανε να παραπατήσει και να πέσει κάτω χτυπώντας δυνατά το κεφάλι του στο κράσπεδο.. Όταν συνήλθε μια ομίχλη τον είχε τυλίξει. Αφουγκράστηκε για λίγο προσπαθώντας να αναγνωρίσει κάποιον ήχο που θα τον κάνει να καταλάβει που ήταν..και τότε άκουσε κάποιους περίεργους ψιθύρους πίσω από τους θάμνους που ήταν μπροστά του.. Σηκώθηκε όσο πιο αθόρυβα μπορούσε και πλησίασε και τότε έμεινε παγωμένος να κοιτάζει.. Δεν πίστευε στα μάτια του, εξωγήινοι.. Είχαν στήσει ένα τραπέζι μπροστά τους και είχαν απλώσει έναν χάρτη της γης.. δίπλα τους ένας γήινος πληροφοριοδότης τους  ενημέρωνε για διάφορες χώρες τα ήθη και τα έθιμα τους.. Έμεινε σιωπηλός για να τα ακούσει όλα..

“Λέγε…που να τον ρίξουμε τον ιό;;” τον διάταξε ο πιο επιβλητικός …μάλλον και αρχηγός τους..τον κατάλαβε από την κορόνα που φορούσε

“Τι να σας πω κι εγώ…” έλεγε εκείνος και έκλαιγε με μαύρο δάκρυ.. “Εγώ τσοπανάκος ήμουνα προβατάκια φύλαγα..”

“Τότε να ρίξουμε κλήρο… φέρτε μου γρήγορα ένα βαθύ σκεύος και κάντε χαρτάκια με τα κράτη της γης”

Γρήγορα οι εντολές του εκτελέστηκαν…μα σκεύος δεν έβρισκαν και αναγκάστηκε να τους δώσει την κορώνα του (εξού και κορονωιός”)

-Έλα να τραβήξεις… ” διέταξε τον γήινο..μα εκείνος τρόμαξε και έκανε να τρέξει μακριά μα έπεσε πάνω στον θάμνο και αποκάλυψε και τον Μπράουν που κρυβόταν από πίσω

Ο εξωγήινος εξεπλάγην..

“Ποιος είσαι όρε..” του φώναξε “Και πόσα άκουσες….;;; ”

“Τίποτα..τίποτα δεν είδαν τα αυτιά μου και δεν άκουσαν τα μάτια μου.. λόγο τιμής” (μην γελάτε..τα χασε από τον φόβο..εγώ παραθέτω τα γεγονότα όπως έγιναν)

“Ξέρεις πολλά… θα πεθάνεις!! Ετοιμάστε τον για θυσία στους θεούς του γαλαξία”

Εκείνος  άρχισε να φωνάζει και τότε ακούστηκε μια φωνή

“Έλεος καλέ μπαμπά..προσπαθώ τόση ώρα να κοιμηθώ και δεν με αφήνετε..”  ήταν η κόρη του βασιλιά-εξωγήινου..η εξωγήινο-πριγκιπέσα και αμέσως το βλέμμα της έπεσε στον Μπράουν..και “Νταν”…ερωτοκεραυνοβολήθηκε..

“Πατέρα μη… περίμενε..τον αγαπώ, τον θέλω.. αυτός είναι ο εκλεκτός..”

Τι να κάνει και ο έρμος ο πατέρας, γιατί και οι εξωγήινοι έχουν αισθήματα, υποχώρησε..μια την είχε…μετά από αυτή το έσπασε το καλούπι..

“Ο μόνος τρόπος για να σωθείς Νταν Γουάιτ…  ”

“Μπράουν κύριε..” ψέλλισε εκείνος

“Μπράουν.. οκ… ο μόνος τρόπος για να σωθείς λοιπόν είναι να παντρευτείς την θυγατέρα μου..έχει προίκα τρεις πλανήτες… και σύντομα θα κατακτήσουμε και αυτόν γιατί απόψε το κορίτσι ήθελε θάλασσα και εγώ ποτέ χατήρι δεν του χάλασα..και αυτός δικός σου.. Ακούω την απόφαση σου.. Γάμος ή θάνατος…;;

“Εντάξει, εντάξει…γάμος μα να αρραβωνιαστούμε πρώτα…και θέλω και μια χάρη.. Αστε με να το γράψω όλο αυτό σε βιβλίο.. τώρα που μου ρθε η έμπνευση και μετά κάνουμε και το γαμήλιο πάρτι..

Ο εξωγήινος συμφώνησε και ο Νταν έγραψε το βιβλίο του…  και πριν λίγο καιρό έγινε και ο γάμος των παιδιών και μετά από αυτό ελευθερώθηκε και ο ιός..

Η χαρά τους όμως και ο έρωτας δεν κράτησαν πολύ γιατί η λεγάμενη είδε τον Χανς στην ταινία “Κωδικός ντα Βίτσι..” και έπεσε τα ανάσκελα από έρωτα.. τον ήθελε και αυτόν..Όταν το μαθε ο Χανς αναγκάστηκε να πάει να κολλήσει τον ιό για να την αποφύγει. Μην νομίζετε όμως πως είναι κάπου και αναρρώνει..  τον κρατάνε οι εξωγήινοι του τάγματος των Πεφωτισμένων μέχρι να γίνει καλά..Μην τρώτε ότι σας σερβίρουν..Είδατε καμιά σέλφι πουθενά.. Όχι..

Αυτά είχα να σας πω.. και τώρα θα σιωπήσω.. και όσοι ρωτάτε για τις πηγές μου ένα έχω να σας πω.. έχω το κληρονομικό χάρισμα..

Επιμέλεια άρθρου: “Κρατώ την ανωνυμία μου για ευνοήτους λόγους” : Καλλιόπη

Please follow and like us:
error678
fb-share-icon
Tweet 124
fb-share-icon20

Related posts

Στέλιος Δ. Στυλιανού

Καλλιόπη Γιακουμή

Βασιλική Ιωαννίδου

Καλλιόπη Γιακουμή

Μια τραγική ιστορία αγάπης και ένα στοιχειωμένο σπίτι στην Καλλιθέα

Καλλιόπη Γιακουμή

Αφήστε Ένα Σχόλιο