21.6 C
Greece
4 Μαΐου, 2024
ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ ΣΑΤΙΡΑ-ΧΙΟΥΜΟΡ

“Ταμείο express” της Σπυριδούλας Σπυριδοπούλου από τις εκδόσεις Ίαμβος

“Ταμείο express”

Συγγραφέας Σπυριδούλας Σπυριδοπούλου

Εκδόσεις Ίαμβος

“Ταμείο express” της Σπυριδούλας Σπυριδοπούλου
Έχοντας δουλέψει και ως ταμίας σε σούπερ μάρκετ κάποτε, θυμήθηκα πολλά αστεία γεγονότα ή και όχι, που έλαβαν χώρα μπροστά στο ταμείο μου. Κάποια έπρεπε να τα διαχειριστείς με ψυχραιμία, άλλα με διακριτικότητα, άλλα να τα αγνοήσεις, σε κάποια δεν μπορούσες με τίποτα να μείνεις αδιάφορη. Είμαι περίεργη η συγγραφέας αυτού του βιβλίου Spiridoula Spiridopoulou, μιας και θα μας παρουσιάσει δίκες τις προσωπικές εμπειρίες να μάθω πως τις διαχειρίστηκε. Χαμογελώ ήδη, νιώθω πως θα περάσει καλά, οποίος διαβάσει αυτό το βιβλίο. Θέλω να είμαι και εγώ μέσα σε αυτούς!

Το “Ταμείο Express”” είναι ένα βιβλίο – ημερολόγιο που περιγράφει με πολλή αγάπη και χιούμορ αληθινές ιστορίες, κωμικά και κωμικοτραγικά περιστατικά, τα οποία διαδραματίζονται με τους απλούς πελάτες, που έρχονται καθημερινά στο SuperMarket.

Αυτοί οι πελάτες, που εν αγνοία τους είναι οι μεγάλοι αφανείς ήρωες αυτού του βιβλίου, πρωταγωνιστούν σε όλα τα σκηνικά, με συμπρωταγωνιστές τις ταμίες και θεατές τους αναγνώστες. Η αυλαία στην παράσταση αυτή δεν πέφτει ποτέ.. και φυσικά συνεχίζεται, όσο εσείς ψωνίζετε καθημερινά στο SuperMarket.

Ποιος μπορεί να φανταστεί τι μπορεί να συμβεί μπροστά και πίσω από ένα ταμείο; Τραγελαφικά γεγονότα, που είναι κομμάτια απ’ την ίδια μας τη ζωή… Το μόνο που χρειαζόμαστε στους δύσκολους καιρούς της οικονομικής κρίσης είναι η χαρά και κυρίως το γέλιο. Αυτό θα ζήσετε… κρατώντας το μικρό καλαθάκι σας… Πού αλλού;

Στο Ταμείο Express!!!

Please follow and like us:
error678
fb-share-icon
Tweet 124
fb-share-icon20

Related posts

“Το άβατο: Η ματωμένη γη” του Αλέξανδρος Καψοκόλης, από τις Εκδόσεις: Βαγχικόν

Καλλιόπη Γιακουμή

Οι αλήθειες του… Πινόκιο

Καλλιόπη Γιακουμή

“Να σπρωχτούμε κι όπως πέσουμε” του Βαγγέλη Μαργιωρή, από τις Εκδόσεις Βακχικόν

Καλλιόπη Γιακουμή

Αφήστε Ένα Σχόλιο