15.9 C
Greece
20 Μαΐου, 2024
ΟΙ ΣΤΗΛΕΣ ΜΑΣ

“ΣΤΗΝ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΔΙΝΗ”, γράφει η Κατερίνα Κοφινά

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.  “ΣΤΗΝ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΔΙΝΗ”  

“Με την νέα μου στήλη στους ΒΙΒΛΙΩΝ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ την “Κινηματογραφική Δίνη” θα προσπαθήσω να σας γράφω για ταινίες παλιές και νέες για σειρές και για αφιερώματα.”

Κατερίνα Κοφινά

………..

DOG GONE
( Ο ΣΚΥΛΟΣ ΧΑΘΗΚΕ)
Η προσωπική μου ευαισθησία σχετικά, με την ζωοφιλία και τα ζώα, είναι αυτό που με προσδιορίζει ως άνθρωπο.

Ανέκαθεν από τα μικρά μου χρόνια λάτρευα τα ζώα , και τα σεβόμουν. Τα προστάτευα και τα αγαπούσα σα παιδιά μου. Αλλά και αργότερα , σε πιο ώριμα χρόνια όταν ξεκίνησα να γράφω διηγήματα και μετά μυθιστορήματα πάντα έβαζα σε αυτά σκυλάκια η γατούλες να συνοδεύουν τους ήρωες μου, στη ζωή.
Η Ταινία( Ο ΣΚΥΛΟΣ ΧΑΘΗΚΕ ) που είδα πριν λίγες μέρες είναι μια παραγωγή του 2023 με πρωταγωνιστή τον Ρόμπ Λόου και με ήρωα ένα Λαμπραντόρ. Τον Γκόγκνερ.

.

.

Η ταινία βασίζεται σε αληθινή ιστορία της οικογένειας Μάρσαλ και του γιού τους του Φίλντινγκ που είχε υιοθετήσει από καταφύγιο σκύλων τον σκύλο από κουτάβι. Ο Φίλντινγκ λοιπόν είχε δεθεί τόσο πολύ με τον σκύλο του , και δεν τον αποχωριζόταν ποτέ. Λίγο όμως πριν χαθεί στα Απαλάχια όρη ο σκύλος είχε διαγνωστεί με την νόσο του Άντισον, μια επινεφριδιακή ανεπάρκεια , για την οποία χρειαζόταν να κάνει μηνιαίες ενέσεις. Και τι σήμαινε αυτό; Πως είχαν 23 μέρες για να τον βρουν αλλιώς θα έπεφτε σε κώμα.

Όταν το Γκόγκνερ χάθηκε κυνηγώντας μια αλεπού η οικογένεια ξεκίνησε μια ξέφρενη αναζήτηση . Η μητέρα του δημιούργησε στο σπίτι τους ένα κέντρο διοίκησης , ενώ ο πατέρας με τον γιό του πήραν όλους τους δρόμους που υπήρχαν στα Απαλάχια για να τον αναζητήσουν.
Η ταινία είναι αρκετά συγκινητική και περνάει τα απαραίτητα μηνύματα, ενώ για την ανεύρεση του σκύλου συμμετείχαν άνθρωποι από όλα τα κοινωνικά στρώματα , κάλυψαν την εξαφάνιση του τα ΜΜΕ και οι εφημερίδες.

.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή..

Και ναι είναι μια ταινία που σε κάνει να αναρωτιέσαι. Αν όλα αυτά που πέρασε ο νεαρός Φίλντινγκ για να βρει τον Γκόγκνερ άξιζαν. Γιατί ο πρωταγωνιστής ήταν άρρωστος και ο ίδιος , αλλά δεν πήγαινε στο νοσοκομείο μέχρι να βρει τον σκύλο του. Προσωπικά μιας και είμαι περήφανη μητέρα πέντε σκυλιών και εννέα γατιών , ναι άξιζε όλη η ταλαιπωρία για να βρεθεί και να σωθεί ο σκύλος. Γιατί τα ζώα είναι τα παιδιά μας. Τα ζώα είναι οι άγγελοι στη γη. Και σε αγαπούν χωρίς να ζητάνε τίποτα.
Δείτε την ταινία, μιας και θα σας μάθει την πραγματική αγάπη. Και είναι μόνο αυτή για τη οποία αξίζει να ζούμε.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ.Π.ΚΟΦΙΝΑ

____________

Λίγα λόγια για την συγγραφέα

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΟΦΙΝΑ

Please follow and like us:
error678
fb-share-icon
Tweet 124
fb-share-icon20

Related posts

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 09-10-2020

Καλλιόπη Γιακουμή

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 03-02-2020

Καλλιόπη Γιακουμή

ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ

Καλλιόπη Γιακουμή

Αφήστε Ένα Σχόλιο