16.4 C
Greece
6 Μαΐου, 2024
Βιβλία ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ

“Οι χήρες του άντρα της” της Ιωάννας Κανελλοπούλου, από τις Εκδόσεις Υδροπλάνο

“Οι χήρες του άντρα της”
Συγγραφέας: Ιωάννα Κανελλοπούλου
Εκδόσεις Υδροπλάνο
***

 

Ένα φρικτό ναυάγιο στάθηκε ικανό να διαλύσει τον παραμυθένιο κόσμο στον οποίο ζούσε τα τελευταία χρόνια η Ασημίνα (Μίνα) Νάκου Αλεξάνδρου στο πλευρό του λατρεμένου της συζύγου και καπετάνιο του
τάνκερ «Γκρι Διαμάντι». Η ίδια, έχοντας αποκτήσει αυτό που κάθε γυναίκα ονειρεύεται, έναν τέλειο σύζυγο, ένα υπέροχο σπίτι και μια ζωή μέσα στη χλιδή, με μόνη ως τότε δυσκολία τη συμβίωση με την πεθερά της, έρχεται αντιμέτωπη με μια αλήθεια που θα τη βγάλει απ’ τον παραμυθένιο κόσμο της και θα τη φέρει αντιμέτωπη με την πικρή πραγματικότητα.

Οι χήρες του άντρα της θα σπεύσουν να διεκδικήσουν την αποζημίωση που θα ορίσει το κράτος απ’ τον χαμό του καπετάνιου. Τότε θ’ αρχίσει ένας αγώνας επιβίωσης, γεμάτος καλά κρυμμένα μυστικά, δολοπλοκίες, εγκλήματα και πάθη. Στο τέλος, η πικρή αλήθεια θα έρθει ν’ ανατρέψει τις ζωές τους και θα συγκλονίσει ολόκληρο το πανελλήνιο.

 

 

Λίγα λόγια για την συγγραφέα

Ιωάννα Κανελλοπούλου

Ιωάννα Κανελλοπούλου γεννήθηκε το 1984 στον Πύργο Ηλείας και μεγάλωσε στην Αλφειούσα. Τελείωσε το Λύκειο και αμέσως έπιασε δουλειά σε τοπικά ΜΜΕ (τηλεόραση, ραδιόφωνα & εφημερίδες), ενώ παράλληλα παρακολουθούσε σεμινάρια που αφορούσαν το αντικείμενο στο οποίο εργαζόταν. Στη συνέχεια εργάστηκε σε μεγάλες πολυεθνικές, στον τομέα του Marketing/Managment/ Promotion ως υπεύθυνη και προϊσταμένη τμημάτων, για περισσότερο από δέκα χρόνια. Εργάστηκε επίσης και στον τουριστικό τομέα. Σήμερα είναι σύζυγος και μητέρα και ασχολείται με τη συγγραφή βιβλίων, ενώ παράλληλα έχει επιστρέψει στον χώρο της δημοσιογραφίας. Αρθρογραφεί σε διάφορα site με αντικείμενο τον χώρο του Πολιτισμού και των Τεχνών.

Please follow and like us:
error678
fb-share-icon
Tweet 124
fb-share-icon20

Related posts

“Δρόμος η ζωή, ταράτσες τα όνειρά μας” του Τόλη Αναγνωστόπουλου από τις Εκδόσεις Πνοή

Καλλιόπη Γιακουμή

ΝΕΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ: “Μάνα”, του συγγραφέα Σταμάτη Πακάκη και των Εκδόσεων iWrite

Καλλιόπη Γιακουμή

ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ BELL ! ΤΟ ΠΕΜΠΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥ LEE CHILD ΚΑΙ THE WALKING DEAD, Η ΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗ ΤΩΝ ROBERT KIRKMAN & JAY BONANSINGA

Μεγακλής

Αφήστε Ένα Σχόλιο