17.1 C
Greece
11 Μαΐου, 2024
ΤΑ ΝΕΑ

Οι Εκδόσεις Anubis σας καλωσορίζουν στον κόσμο του DUNE

Οι Εκδόσεις Anubis σας καλωσορίζουν στον κόσμο του Dune


Με ιδιαίτερη χαρά, οι Εκδόσεις Anubis σας καλωσορίζουν σε ένα ταξίδι στον κόσμο του Dune, ένα λογοτεχνικό ορόσημο στον χώρο της Επιστημονικής Φαντασίας. To συναρπαστικό ταξίδι στο σύμπαν του Dune ξεκινάει από το νέο μας site, dune.gr, και συνεχίζεται με ένα φιλόδοξο πρόγραμμα επανεκδόσεων και νέων κυκλοφοριών των βιβλίων της σειράς, που έχει πουλήσει σχεδόν είκοσι εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως κι έχει μεταφραστεί σε περισσότερες από είκοσι γλώσσες.

dune.gr

Όλα όσα θέλετε να μάθετε για τη σειρά βιβλίων Dune των Frank Herbert, Brian Herbert και Kevin J. Anderson στο νέο micro-site των εκδόσεων Anubis, αφιερωμένο στο έπος που έχει αφήσει ανεξίτηλο σημάδι στον χώρο της λογοτεχνίας για περισσότερα από 50 χρόνια.

 

Στο dune.gr ο αναγνώστης θα βρει πληροφορίες για όλα τα βιβλία που κυκλοφορούν από τις εκδόσεις Anubis, θα γνωρίσει τους χαρακτήρες και πρωταγωνιστές του Dune, την ιστορία και θρησκεία του σύμπαντος, που εμπνεύστηκε η λογοτεχνική πένα του Frank Herbert και διεύρυναν με μεγάλη επιτυχία ο γιος του συγγραφέα, Brian Herbert, κι ο Kevin J. Anderson.

Ο επίσημος ελληνικός δικτυακός τόπος των βιβλίων του Dune θα ταξιδέψει ακόμη τους αναγνώστες στην αυτοκρατορία και τους πλανήτες του Dune, στις ταινίες και σειρές που έχουν κυκλοφορήσει ή αναμένονται το επόμενο διάστημα και σε πολλά άλλα.


Τα βιβλία του Dune

Τα νέα για το σύμπαν του Dune δεν σταματούν εδώ: με μεγάλη χαρά, το επόμενο διάστημα το εκδοτικό πρόγραμμα της Anubis περιλαμβάνει επανεκδόσεις με νέα εξώφυλλα σε όλα τα βιβλία της σειράς Dune που κυκλοφορούν από την Anubis, με αφορμή την κυκλοφορία της νέας ταινίας του Denis Villeneuve τον φετινό Δεκέμβριο (στη χώρα μας θα κυκλοφορήσει από την εταιρεία διανομής Tanweer).

Το φιλόδοξο εκδοτικό μας πρόγραμμα ξεκινάει με την επανέκδοση στις αρχές Οκτωβρίου των τριών πρώτων βιβλίων του Dune universe, «Dune», «Ο Μεσσίας του Ντιουν» και «Τα Παιδιά του Ντιουν».

Συνεχίζοντας και μέχρι τον Δεκέμβριο, θα ακολουθήσουν οι επανεκδόσεις του τέταρτου, πέμπτου κι έκτου βιβλίου της σάγκα του Dune του Frank Herbert, «Ο Θεϊκός Αυτοκράτορας του Ντιουν», «Οι Αιρετικοί του Ντιουν» και «Η Αδελφότητα του Ντιουν», καθώς επίσης και του prequel «Ο Οίκος των Ατρειδών», που αποτελεί το πρώτο μέρος της τριλογίας «Houses of Dune» που έγραψε o Brian Herbert σε συνεργασία με τον Kevin J. Anderson, δουλεύοντας πάνω σε αρχεία του πατέρα του, Frank Herbert.

Οι Dune εκπλήξεις δεν σταματούν εδώ, καθώς τον Νοέμβριο σε παράλληλη, παγκόσμια κυκλοφορία θα κυκλοφορήσει το graphic novel του Dune, σε σενάριο των Brian Herbert και Kevin J. Anderson και σε σκίτσο των Paul Allen και Patricia Martin.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε

το dune.gr και το anubis.gr


ΓΡΑΦΕΙΑ: Σολωμού 39, 106 82 Αθήνα, τηλ.: 216 9001092

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ – ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ: Σολωμού 39, 106 82 Αθήνα, τηλ.: 210 3801487, φαξ: 210 3840095

COMPUPRESS Α.Ε.: 2ο χλμ. Λεωφόρου Μαρκοπούλου, 194 00 Κορωπί, τηλ. 210 9238672, φαξ: 210 9216847

Για “Βιβλίων Ορίζοντες”: Καλλιόπη Γιακουμή-Κουγιώνη

Please follow and like us:
error678
fb-share-icon
Tweet 124
fb-share-icon20

Related posts

6η Σκυταλοδρομία Λόγου: Θοδωρής Γκόνης – Μάκης Τσίτας, Τρίτη 27/11

Μεγακλής

ΒΡΑΒΕΙΑ 2018 ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ

Μεγακλής

Πρόγραμμα Χορήγησης Επιταγών Αγοράς Βιβλίων έτους 2020

Καλλιόπη Γιακουμή

Αφήστε Ένα Σχόλιο