-1.7 C
Greece
26 Απριλίου, 2024
Βιβλία ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ

 ΙΟΥΛΙΑ. Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ του Γιώργου Σ. Πολίτη, από τις εκδόσεις Ψυχογιός

📌 ΥΠΟ ΕΚΔΟΣΗ: 21/03/2024

‼️ ΙΟΥΛΙΑ. Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ
✒️ Συγγραφέας: Γιώργος Σ. Πολίτης
🔴 Κατηγορία: Κοινωνικό
📚 Εκδόσεις Ψυχογιός
…………….
Ύστερα από το τέλος της δίκης για τον φόνο του άντρα της Γιωργίκη Προβιού και της τρίχρονης κόρης της, η Ιουλία διεκδικεί πλέον και πάλι τη ζωή της.

Παράλληλα, η δημοσιογράφος Αλεξάνδρα Γκίκα και ο δικηγόρος Δημητρός Ατζαλίνας που κατάφεραν να την αθωώσουν εμπλέκονται σε μια ιστορία που συνδέει το παρελθόν με το παρόν. Έτσι, η Αλεξάνδρα βρίσκεται ξαφνικά υπόλογη ως προς το κίνητρο ανάληψης της υπόθεσης της Ιουλίας και ο Δημητρός μπροστά σε μια αδικοπραξία και το μυστήριο ενός φόνου κατά την περίοδο της κατοχής όπου εμπλέκονται παλιοί του γνώριμοι.
Ο έρωτας της Μαντώς για τον Δημητρό θα περιπλέξει την ήδη μπερδεμένη κατάσταση και η Αλεξάνδρα που διεκδικεί τον σύζυγό της αναρωτιέται αν θα καταφέρει να βρει την ηρεμία που χρειάζεται ώστε να υπερασπιστεί τον εαυτό της και να συνεχίσει τη ζωή της.

Κανείς δε γνωρίζει πού ξεκινάει η αλήθεια και πού τελειώνει το ψέμα. Φωνές από το παρελθόν στοιχειώνουν το μέλλον όλων. Μόνη διέξοδος η ανεύρεση της αλήθειας που πιθανότητες δείχνουν ότι θα μείνει κρυφή για πάντα.

………
ΓΙΩΡΓΟΣ Σ. ΠΟΛΙΤΗΣ | Psichogios.grΟ ΓΙΩΡΓΟΣ Σ. ΠΟΛΙΤΗΣ γεννήθηκε στην Αθήνα το 1960.
Σπούδασε αρχιτεκτονική εσωτερικών χώρων και ζωγραφική, και αργότερα παρακολούθησε επί δύο χρόνια σειρά σεμιναρίων φιλοσοφίας, ψυχολογίας και πολιτικής οικονομίας στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.
Τα τελευταία χρόνια ασχολείται αποκλειστικά με τη συγγραφή μυθιστορηματικών και θεατρικών έργων, ενώ συγχρόνως αρθρογραφεί στον περιοδικό Τύπο και στο Διαδίκτυο.
Παράλληλα διδάσκει δημιουργική γραφή (μυθιστορηματική και θεατρική) στο εργαστήρι θεατρικών σπουδών της AnasaArt.
Μυθιστορήματα του ιδίου: Ήφαες, Αδελαή; (2011), 24 στιγμές ακραίου πάθους (2017), Το γράμμα που δεν διαβάστηκε ποτέ (2018). Θεατρικά έργα που ανέβηκαν σε θεατρικές σκηνές των Αθηνών: Κορίτσι Διαμάντι, Το Λαχείο.
Please follow and like us:
error678
fb-share-icon
Tweet 124
fb-share-icon20

Related posts

ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ, του Παναγιώτη Αρχοντή, από τις εκδόσεις Διάνοια

Καλλιόπη Γιακουμή

“Η Παναγιά των κυνηγημένων”: Από τη Σμύρνη στην Αμοργό, της Νάνσυ Χατζή από τις εκδόσεις Άθως

Καλλιόπη Γιακουμή

Ένα με το Σκοτάδι του Γιώργου Δάμτσιου, από τις Εκδόσεις Bell

Καλλιόπη Γιακουμή

Αφήστε Ένα Σχόλιο