15.2 C
Greece
17 Μαΐου, 2024
CRIME-ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ-ΘΡΙΛΕΡ Βιβλία ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ

“Η κούκλα” της Mo Hayder από τις εκδόσεις Διόπτρα

Τίτλος : Η κούκλα
Συγγραφέας : Mo Hayder
Εκδόσεις Διόπτρα
Περιγραφή Βιβλίου
 
Ο Τζακ Κάφερι έρχεται αντιμέτωπος με το απόλυτο κακό. Ποιος θα βγει νικητής;
Η διαδικασία εξόδου τηρείται κατά γράμμα, όταν ένας ασθενής, ο Άιζακ, παίρνει εξιτήριο από την υψίστης ασφαλείας ψυχιατρική κλινική. Όμως, κάτι είναι λάθος… Πολύ λάθος…
 
Τρόφιμοι και προσωπικό στοιχειώνονται από τον θρύλο της Μοντ, ενός φαντάσματος που φημολογείται ότι κακοποιούσε παιδιά το 1860. Πιστεύουν ότι έχει επιστρέψει και ευθύνεται για τον αυτοτραυματισμό και τον θάνατο μιας ασθενή, καθώς και για μια σειρά ανεξήγητων περιστατικών.
Ωστόσο, δεν θα αργήσουν να συνειδητοποιήσουν ότι το φάντασμα δεν είναι αυτό για το οποίο πρέπει να ανησυχούν. Ο ασθενής που μόλις άφησαν να φύγει πιθανότατα συνδέεται με τα ανεξήγητα περιστατικά. Δεν έπρεπε να αφεθεί ελεύθερος.
Έντρομοι, θα ενημερώσουν τον ντετέκτιβ Τζακ Κάφερι. Πρέπει να τον βρει πολύ σύντομα, πριν προλάβει να σκοτώσει και πάλι.
 
Μήπως η απάντηση βρίσκεται στις τρομακτικές μικρές κούκλες που έφτιαξε ο Άιζακ στον θάλαμο του ψυχιατρείου; Μήπως αυτές κρύβουν τα στοιχεία που θα φέρουν τον Κάφερι ένα βήμα μπροστά από τον ψυχασθενή δολοφόνο;
 
Σχετικά με τη Συγγραφέα Mo Hayder
 
Η Mo Hayder έχει γράψει μερικά από τα πιο ανατριχιαστικά αστυνομικά μυθιστορήματα στην ιστορία του είδους. Το πρώτο της βιβλίο, Το Φονικό Κελάηδισμα, χαρακτηρίστηκε από την Guardian «πρώτης γραμμής θρίλερ που σοκάρει» και το επόμενο, Η Σιωπή των Δέντρων, ψηφίστηκε από τους Times ως «ένα από τα πιο τρομακτικά θρίλερ που γράφτηκαν ποτέ». Το 2012, κέρδισε το βραβείο Έντγκαρ Καλύτερου Μυθιστορήματος. Τα βιβλία της χαρακτηρίζονται από σπάνια αυθεντικότητα, καθώς αντλεί υλικό από τη μακρά συνεργασία της σε ρόλο ερευνήτριας με αστυνομικά τμήματα της Μεγάλης Βρετανίας, αλλά και από τις προσωπικές της συνεντεύξεις με εγκληματίες και πόρνες. Η Mo Hayder εγκατέλειψε το σχολείο στα δεκαπέντε της χρόνια και δούλεψε ως σερβιτόρα, υπάλληλος εταιρείας φύλαξης, δασκάλα αγγλικών, ακόμα και ως υποδοχή σε κλαμπ του Τόκιο. Έχει μεταπτυχιακό στη σκηνοθεσία από το American University της Ουάσινγκτον, και μεταπτυχιακό στη δημιουργική γραφή από το Bath Spa University. Ζει στη νοτιοδυτική Αγγλία και εργάζεται αποκλειστικά ως συγγραφέας. Από τις εκδόσεις Διόπτρα κυκλοφορούν τα βιβλία της Το Φονικό Κελάηδισμα, Η Σιωπή των Δέντρων, Η Τελετουργία, Το Δέρμα, Μάτι στο Σκοτάδι και Η Κούκλα. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη Mo Hayder και τα βιβλία της, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.mohayder.net καθώς και τη σελίδα της στο Facebook: AuthorMoHayder.
Τίτλος : Η κούκλα
Συγγραφέας : Mo Hayder
Μεταφραστής : Βαγγέλης Γιαννίσης
Επιμελητής : Μαρία Παναγοπούλου
ISBN: 978-960-605-703-8
Barcode: 9789606057038
Τιμή με ΦΠΑ 16.60 €
Σελίδες 488
Κατηγορία Ξένη πεζογραφία
Format Paperback
Μέγεθος 140 x 205
Χώρα προέλευσης Ηνωμένο Βασίλειο
Please follow and like us:
error678
fb-share-icon
Tweet 124
fb-share-icon20

Related posts

Νέα Κυκλοφορία: Κλεψύδρα Ζωής, Τάμι Γκεκτσιάν. από τις εκδόσεις Πηγή

Μεγακλής

«Αγαπητή ψυχή μου…» του Κωνσταντίνου Γρηγοριάδη, από τις εκδόσεις Ελκυστής

Καλλιόπη Γιακουμή

“Χάλκινες Βέρες” της Άννας Αζούρ από τις Εκδόσεις Ωκεανός

Καλλιόπη Γιακουμή

Αφήστε Ένα Σχόλιο