15.9 C
Greece
20 Μαΐου, 2024
Βιβλία ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ

“Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ” της Μαίρης Γκαζιάνη, από τις Εκδόσεις Ωκεανός 

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ: Το νέο μυθιστόρημα της συγγραφέως Μαίρης Γκαζιάνη από τις εκδόσεις Ωκεανός

Η ΑΠΌΣΤΟΛΗ

Συγγραφέας  Μαίρη  Γκαζιάνη  

Εκδόσεις ΩΚΕΑΝΟΣ 

H ελεύθερη και ανεξάρτητη Σόνια καταφεύγει ολομόναχη σ᾽ ένα μικρό νησί του Αιγαίου, μετά από έναν χωρισμό που η ίδια επέλεξε. Καθώς χαλαρώνει στην παραλία, έρχεται να τη συναντήσει ένα μήνυμα μέσα σε μπουκάλι που ξέβρασε η θάλασσα. Η περιέργεια τη σπρώχνει ν᾽ αναλάβει μια παράξενη αποστολή που της ανατίθε­ται: Μια άγνωστη γυναίκα τής ζητάει να βοηθήσει τον άντρα της.

Δίχως συγκεκριμένα στοιχεία στα χέρια της αλλά με πείσμα και με ρίσκο αναλαμβάνει να φέρει εις πέρας την αποστολή προσπαθώντας να εντοπίσει τον άντρα που κλήθηκε να βοηθήσει. Αντιμετωπίζει άγνωστους ανθρώπους, μιλάει με πρόσωπα με τα οποία διασταυρώνεται κατά την αναζήτησή της κι όσο περισσότε­ρους συναντάει, τόσο πιο πολύ μπερδεύεται το κουβάρι τής αποστο­λής της.
Δίπλα της στέκεται ο κολλητός φίλος της Πέτρος, κι όσο εκείνη προσπαθεί ν᾽ ανακαλύψει τον άγνωστο άντρα, τόσο ο Πέτρος προ­σπαθεί να στηρίξει την ίδια. Γεγονότα που έχουν τραυματίσει την ψυχή και το μυαλό τής Σό­νιας εγκλωβίζουν την ίδια κι όσους περιστρέφονται γύρω της. Είναι τα πράγματα όπως φαίνονται; Θα καταφέρει να φτάσει στο τέρμα τής αποστολής ξεπερνώντας τον εαυτό της; Και ποιό μπορεί να είναι αυτό; Ποιά είναι η άγνωστη γυναίκα τού μηνύματος; Και πώς γνώριζε ότι το μήνυμα θα φτάσει στα χέρια της Σόνιας;
 
Ένα ανατρεπτικό τέλος αποκαλύπτει όλη την αλήθεια. 
Ένα συναρπαστικό μυθιστόρημα για τον άγνωστο ψυχισμό του ανθρώπου, γεμάτο μυστήριο, σασπένς και απροσδόκητες ανατροπές.  
 
Βιογραφικό 
 

Μαίρη  Γκαζιάνη   

 

Η Μαίρη Γκαζιάνη, γεννήθηκε στα Ιωάννινα. Μεγάλωσε στην Αθήνα όπου ζει μέχρι σήμερα και εργάσθηκε ως τραπεζοϋπάλληλος. Στο παρελθόν ασχολήθηκε ερασιτεχνικά με την φωτογραφία και τη ζωγραφική.

Έχει πραγματοποιήσει ατομικές εκθέσεις και έχει συμμετάσχει σε πολλές ομαδικές.

Την περίοδο 2011-2012 υπήρξε ραδιοφωνική παραγωγός στο magicradiolive. Από τον Νοέμβρη 2014 συνεργάζεται με το www.now24.gr και έχει πραγματοποιήσει πάνω από πεντακόσιες συνεντεύξεις σε καλλιτέχνες, επιστήμονες και συγγραφείς.

Το 2016 συμμετείχε στην τηλεοπτική εκπομπή «Καλώς τους» του Αιγαίο TV πραγματοποιώντας συνεντεύξεις σε ανθρώπους των τεχνών.

Την περίοδο Ιούλιος 2017 έως Μάρτιος 2018 συνεργάστηκε με το on line Πολιτιστικό Περιοδικό Books and Style ως Διευθύντρια Σύνταξης. Μεγάλες της αγάπες είναι ο χορός και το θέατρο με τα οποία ασχολήθηκε ερασιτεχνικά.

Βιβλιογραφία
Τον Μάιο του 2012 κυκλοφόρησε την πρώτη ποιητική της συλλογή με τίτλο «Σου γράφω…», τον Σεπτέμβρη 2013 κυκλοφόρησε το πρώτο της μυθιστόρημα με τίτλο «Ένα φεγγάρι λιγότερο» από τις εκδόσεις Ελληνική Πρωτοβουλία και τον Ιούνιο του 2014 κυκλοφόρησε το βιβλίο της Τα πλήκτρα της σιωπής» από τις εκδόσεις ΄Οστρια. Επίσης, το παραμύθι της «Το ψαράκι του βυθού» συμπεριλαμβάνεται στο βιβλίο «Παραμύθια και Μαμάδες» εκδόσεις Βερέττα 2015. Τον Ιούνιο 2017 κυκλοφόρησε το μυθιστόρημά της «?λικα βήματα» από την Εμπειρία Εκδοτική. Το μυθιστόρημα «ΖΑΧΑΡΗ ΑΧΝΗ» είναι το πρώτο της βιβλίο από τις εκδόσεις Ωκεανός.  



Please follow and like us:
error678
fb-share-icon
Tweet 124
fb-share-icon20

Related posts

“Ο ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ” της Αργυρώς Χαρίτου, από τις Εκδόσεις Momentum

Καλλιόπη Γιακουμή

“Καταδικασμένοι στη σκιά του” της Τζοάν Ζαχαριάδου από τις Εκδόσεις Αέναον

Καλλιόπη Γιακουμή

“Μαύρο Καλοκαίρι” του M. W. Craven, από τις Εκδόσεις Bell

Καλλιόπη Γιακουμή

Αφήστε Ένα Σχόλιο