10.4 C
Greece
12 Μαΐου, 2024
Βιβλία ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ

Για Έναν Χαμένο Παράδεισο της Έλενας Αντωνίου, από τις Εκδόσεις Bell/Silk

Για Έναν Χαμένο Παράδεισο
Συγγραφέας: Έλενα Αντωνίου
Εκδόσεις Bell/Silk
Στη διαδρομή προς τον δικό τους παράδεισο,  πρέπει πρώτα να περάσουν από την κόλαση.

Η επιμελήτρια εκθέσεων και θεωρητικός Τέχνης Εύα Λιανού ταξιδεύει στη Φλωρεντία μετά την πρόταση της καθηγήτριας Τέχνης και Πολιτισμού Φεντερίκα Μπαρόνε, για να αναλάβει την έκθεση της ιδιωτικής συλλογής του αείμνηστου συζύγου της.

Εκεί η Εύα έρχεται αντιμέτωπη με τον δύστροπο και κυνικό γιο του εκλιπόντα, που δεν έχει καμία διάθεση να ασχοληθεί με την τέχνη. Παρά την ψυχρή συμπεριφορά του, ο Αλεσάντρο ντε Λούκα είναι πολύ μυστηριώδης και γοητευτικός για να αγνοήσει την παρουσία του.

Ο Αλεσάντρο, που ενδιαφέρεται μόνο για τις κερδοφόρες επενδύσεις του, δεν μπορεί να καταλάβει γιατί ο πατέρας του άφησε στη διαθήκη του την ιδιωτική συλλογή των σπάνιων και πολύτιμων έργων τέχνης του στον ίδιο, αντί σε μια γκαλερί της Τοσκάνης. Όταν ζητάει τη βοήθεια της μητριάς του, της Φεντερίκα Μπαρόνε, για να οργανώσει μια έκθεση στη μνήμη του πατέρα του, εκπλήσσεται όταν εκείνη φέρνει από την Ελλάδα μια νεαρή επιμελήτρια για να αναλάβει ένα τόσο μεγαλεπήβολο έργο.

Και όμως, αυτή η γυναίκα έχει κάτι ανεξήγητο που τον συνεπαίρνει και τον παρασύρει πέρα από τα όριά του. Ο έρωτας έρχεται σαν φλωρεντινή βροχή, απρόσμενα και παράφορα, ώσπου ο Αλεσάντρο και η Εύα αντιλαμβάνονται ότι όλα όσα τους ενώνουν είναι αυτά που τους χωρίζουν.

 

Λίγα λόγια για τη συγγραφέα

.

Έλενα Αντωνίου
Η Έλενα Αντωνίου είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Γεννήθηκε στη Λάρισα, κατάγεται από τη Μήλο και μεγάλωσε στην Αθήνα, όπου ζει και εργάζεται. Σπούδασε κλασική φιλολογία στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών. Λατρεύει τις ερωτικές ιστορίες, ενώ γράφει και η ίδια από την εφηβική ηλικία. Αγαπά τα ταξίδια, τα βιβλία, τις ρομαντικές κομεντί και την κάντρι μουσική. Τα τελευταία χρόνια εργάζεται σε διαδικτυακά μέσα ως news editor. Είναι μέλος της RWA –της Αμερικανικής Ένωσης Συγγραφέων Αισθηματικού Μυθιστορήματος. Τον Οκτώβριο του 2017, το Καθώς Έπεφτε η Νύχτα εγκαινίασε τη συνεργασία της με τη ΧΑΡΛΕΝΙΚ.
Ακολούθησαν τα Πέρα από τις Σκιές, Έρωτας στις Φλόγες του Πολέμου, Στην Τελευταία Στροφή, Τα Δάκρυα του Πάθους, Μετά τα Δάκρυα του Πάθους, Μια Σταγόνα Έρωτα και To Τίμημα της Εκδίκησης.
Επικοινωνήστε με τη συγγραφέα
στο Facebook: elenantoniouwriter
στο Twitter: @ElenAntoniou02
και στο Wattpad: https://www.wattpad.com/user/elenanton5
Please follow and like us:
error678
fb-share-icon
Tweet 124
fb-share-icon20

Related posts

“Δαίμονας” Συγγραφέας της Ηώς Αυγέρη, από τις Εκδόσεις Υδροπλάνο

Καλλιόπη Γιακουμή

Νέα Κυκλοφορία: Θανατοποινίτες (ποίηση) του συγγραφέα Φιλίππου Παναγιώτου, από τις εκδόσεις Πηγή

Καλλιόπη Γιακουμή

Νέες κυκλοφορίες από τις εκδόσεις Ψυχογιός

Καλλιόπη Γιακουμή

Αφήστε Ένα Σχόλιο