23.8 C
Greece
20 Μαΐου, 2024
Βιβλία ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ

ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ • «Το Πηγάδι της Αιωνιότητας» και «Ιστορίες της Αρρακήν» από τις εκδόσεις Anubis

Οι Εκδόσεις Anubis παρουσιάζουν σε επανέκδοση το μυθιστόρημα φαντασίας «Το Πηγάδι της Αιωνιότητας», πρώτο βιβλίο της συναρπαστικής τριλογίας «War of the Ancients» του Richard A. Knaak, και το graphic novel «Ιστορίες της Αρρακήν» με δύο συναρπαστικές ιστορίες που διαδραματίζονται κατά τη διάρκεια των γεγονότων του «Dune» του Frank Herbert. 

«Το Πηγάδι της Αιωνιότητας»

 

.

Το πρώτο βιβλίο της συναρπαστικής τριλογίας «War of the Ancients» του Richard A. Knaak!

Οι χιλιάδες θαυμαστές του κόσμου του Άζεροθ θα το αγαπήσουν!

Μήνες από τη μάχη που οδήγησε στην ήττα της Φλεγόμενης Λεγεώνας, μια μυστηριώδης δίνη εμφανίζεται στα βουνά του Κάλιμντορ. Τρεις παλαίμαχοι πολεμιστές πέφτουν στη δίνη και εκτοπίζονται στο μακρινό παρελθόν, σε μια εποχή που οι ορκ, οι άνθρωποι, αλλά και τα ανώτερα ξωτικά δεν είχαν εμφανιστεί ακόμα στον κόσμο. Είναι ο καιρός που οι Δράκοι Γνώμονες βρίσκονται στο απόγειο της κυριαρχίας τους – αλλά δε γνωρίζουν ότι πολύ σύντομα ένας από αυτούς θα προχωρούσε σε μια προδοσία που θα έφερνε το σκοτάδι στον κόσμο του Άζεροθ…

Στο πρώτο βιβλίο της επικής τριλογίας «War of the Ancients», η έκβαση του Πολέμου των Αρχαίων θα αλλάξει για πάντα, με τον ερχομό τριών ηρώων χαμένων στο χρόνο. Ο πρώτος είναι ο μάγος δράκος Κράσους, που έχει χάσει τις δυνάμεις και τις αναμνήσεις του. Σύντροφός του είναι ο άνθρωπος μάγος Ρόνιν, που διχάζεται μεταξύ της οικογένειας και της δύναμης. Aκολουθεί ο Μπρόξιγκαρ, ο ορκ που αποζητά έναν ένδοξο θάνατο. Οι παράταιροι αυτοί σύμμαχοι πρέπει να πείσουν τον ημίθεο Σενάριους και τα ξωτικά της νύχτας για την προδοσία ανάμεσά τους…

 

«Ιστορίες της Αρρακήν»

.

.

Ανακαλύψτε άγνωστες και συναρπαστικές πλευρές της ιστορίας του Dune, από την πένα των Brian Herbert και Kevin J. Anderson! 

Μέρος 1ο: Το Αίμα των Σάρντωκαρ 

Ο Τζοπάτι Κολόνα είναι ένας από τους Σάρντωκαρ, τους ελίτ πολεμιστές του αυτοκράτορα. Οι Σάρντωκαρ είναι ανίκητοι, απόλυτα αφοσιωμένοι και το όνομά τους σκορπά τον τρόμο στο γαλαξία. Με εντολή του αυτοκράτορα, ο Τζοπάτι αναλαμβάνει να καταλάβει το οχυρό των Ατρειδών στον Ντιουν, αλλά πολύ σύντομα θα αναγκαστεί να επιλέξει ανάμεσα στο καθήκον και στη συγχώρεση. 

Μέρος 2ο: Ο Ψίθυρος των Ωκεανών του Κάλανταν 

Στο μεταξύ, καθώς ο Πωλ Ατρείδης συναντά το πεπρωμένο του στη μάχη, ο Λοχίας Βιτ πρέπει να χρησιμοποιήσει το χάρισμα της οικογένειάς του στην αφήγηση ιστοριών για να μεταφέρει τους άντρες του από τη σπηλιά που είναι παγιδευμένοι στην πατρίδα τους, τον πλανήτη Κάλανταν. Θα μπορέσει να τα καταφέρει ο Βιτ και να τους δώσει μια ικμάδα ελπίδας μέσα στο σκοτάδι; Ανακαλύψτε άγνωστες και συναρπαστικές πλευρές της ιστορίας του Dune, από την πένα των Brian Herbert και Kevin J. Anderson!

Ανακαλύψτε τις άγνωστες ιστορίες της Μάχης της Αρρακήν σε δύο συναρπαστικές ιστορίες που διαδραματίζονται κατά τη διάρκεια των γεγονότων του «Dune» του Frank Herbert. 

Please follow and like us:
error678
fb-share-icon
Tweet 124
fb-share-icon20

Related posts

Όλες οι νέες κυκλοφορίες – από την Brainfood Εκδοτική (Floral Books, Φουρφούρι, οξύ)

Καλλιόπη Γιακουμή

Όλες οι νέες κυκλοφορίες από τις εκδόσεις Κέδρος

Καλλιόπη Γιακουμή

Νέες κυκλοφορίες από τις εκδόσεις Υδροπλάνο – Μάρτιος, 2022

Καλλιόπη Γιακουμή

Αφήστε Ένα Σχόλιο