14.3 C
Greece
20 Σεπτεμβρίου, 2024
ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ

Εκδοτικό πρόγραμμα για τον μήνα Ιούνιο από τις εκδόσεις Κλειδάριθμος

Naomi Klein

Στις φλόγες

Μετά το Δόγμα του Σοκ και το No Logo, η βραβευμένη συγγραφέας και δημοσιογράφος Naomi Klein επιστρέφει με το νέο της βιβλίο ΣΤΙΣ ΦΛΟΓΕΣ, για να μας εξηγήσει το όραμά της για ένα Πράσινο Νιού Ντηλ που μπορεί να αποτρέψει την κλιματική καταστροφή.
Μετάφραση: Μιχάλης Μακρόπουλος

Malcolm Gladwell
Μιλώντας σε αγνώστους

Μετά τα best seller Δαβίδ και Γολιάθ και Άνθρωποι που ξεχωρίζουν, ο Malcolm Gladwell προσφέρει έναν οδηγό για ταραγμένους καιρούς, εξηγώντας μας τι πρέπει να γνωρίζουμε για τους ανθρώπους που δεν γνωρίζουμε.
Μετάφραση: Δάφνη Παπαδούδη

Βρείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα εδώ.

Συλλογικό

Η ιστορία με απλά λόγια

Ένα νέο βιβλίο από τη δημοφιλή σειρά της DK, με απλές αλλά περιεκτικές εξηγήσεις για τις ιδέες που βρίσκονται πίσω από τα γεγονότα τα οποία έχουν διαμορφώσει τον κόσμο, επεξηγηματικά διαγράμματα και έξυπνη εικονογράφηση που δίνει μια διαφορετική άποψη για το παρελθόν.
Μετάφραση: Ρίτα Κολαϊτη

Βρείτε όλα τα βιβλία της σειράς εδώ.

Μεταφρασμένη λογοτεχνία

Maja Lunde
Η ιστορία του νερού

Από τη συγγραφέα του διεθνούς best seller Η ιστορία των μελισσών, το δεύτερο μέρος της Τετραλογίας του Κλίματος. Μια επική ιστορία για τις δυνάμεις της φύσης και το πλέον σημαντικό αγαθό για την ανθρώπινη ύπαρξη: το νερό.
Μετάφραση: Δέσπω Παπαγρηγοράκη

Βρείτε όλα τα βιβλία της συγγραφέως εδώ.

Kristin Hannah
Πυγολαμπίδες

Από τη συγγραφέα του παγκόσμιου best seller Το Αηδόνι, ένα ρεαλιστικό και συναρπαστικό πορτρέτο μιας σύνθετης φιλίας ζωής, που διατρέχει τις ζωές των πρωταγωνιστριών επί δεκαετίες, μέχρι που μια προδοσία απειλεί να την αφανίσει.
Μετάφραση: Χριστίνα Σωτηροπούλου

Βρείτε όλα τα βιβλία της συγγραφέως εδώ.

Ruth Ware
Το κλειδί

H Ruth Ware αποτίνει φόρο τιμής στο κλασικό έργο Το στρίψιμο της βίδας του Χένρι Τζέιμς, μεταφέροντας μας στο δικό της σκοτεινό σύμπαν. Ένα μυθιστόρημα με αριστοτεχνικά δουλεμένη πλοκή, που οδηγεί τον αναγνώστη σε ένα απρόσμενο τέλος, με φόντο μία απομονωμένη πολυτελή κατοικία στα βάθη της Σκωτίας.
Μετάφραση: Αντώνης Καλοκύρης

Βρείτε όλα τα βιβλία της συγγραφέως εδώ.

Παιδικά βιβλία

Marie G. Rohde
Πλανήτης SOS

Ένα ευφάνταστο παιδικό βιβλίο που παρουσιάζει τις περιβαλλοντικές απειλές ως μυθικά τέρατα, μας εξηγεί γιατί και με ποιους τρόπους μας απειλούν και μας προτείνει τους τρόπους αντιμετώπισής τους.
Μετάφραση: Αυγή Δαφερέρα

J.J. Austrian, Mike Curato
Σκουλήκι αγαπάει σκουλήκι

Σε αυτό το βιβλίο του J.J. Austrian και του Mike Curato δύο σκουλήκια ερωτεύονται και αποφασίζουν να παντρευτούν, σε μια ιστορία που αναδεικνύει την ιδέα της αγάπης μεταξύ δύο ατόμων, ανεξάρτητα από το φύλο, το είδος και τις κοινωνικές πιέσεις.
Μετάφραση: Ηλιάνα Αγγελή

Please follow and like us:
error678
fb-share-icon
Tweet 124
fb-share-icon20

Related posts

Η ΑΡΧΟΝΤΙΣΣΑ ΤΗΣ ΛΙΜΝΗΣ της Δήμητρας Τράκα, από τις εκδόσεις Έξη

«Πάμε μια βόλτα;» της Μαρία Βουζουνεράκη από τις εκδόσεις Άνεμος εκδοτική

Καλλιόπη Γιακουμή

ΑΘΑΝΑΣΙΑ. ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΓΑΠΗΣ, της Ντέινα Σούαρτς, από τις εκδόσεις: Ψυχογιός

Καλλιόπη Γιακουμή

Αφήστε Ένα Σχόλιο