19.5 C
Greece
29 Αυγούστου, 2024
Βιβλία ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ

“Αυτό που μου ‘μαθες εσύ!” της Δάφνης Μπερμπέρη-Κρυστάλλη από τις Εκδόσεις Πηγή

“Αυτό που μου ‘μαθες εσύ!”
Συγγραφέας Δάφνη Μπερμπέρη-Κρυστάλλη
Εκδόσεις: Πρότυπες εκδόσεις Πηγή

*

Ο Έκτορας συναντάει την Αλεξάνδρα ένα βροχερό φθινοπωρινό πρωινό και την ερωτεύεται με την πρώτη ματιά. Ο έρωτάς τους είναι αμοιβαίος και τα όνειρα για μια κοινή ζωή πολλά. Κι εκεί που όλα δείχνουν ότι ένα μωρό θα σφραγίσει την ευτυχία τους, η μοίρα σαν ζηλιάρα ερωμένη θα στήσει τα δίχτυα της και θα τους παγιδεύσει. Θα μπορέσουν άραγε να γλιτώσουν από τα σχέδιά της; Θα καταφέρουν να σταθούν απέναντί της και να την αντιμετωπίσουν; Τι είναι εκείνο που θα ωθήσει τον Έκτορα να παλέψει με όλες του τις δυνάμεις για το “αύριο”;

Η ιστορία ενός πατέρα που παρά τις αντιξοότητες δεν το βάζει κάτω και μαθαίνει μέσα από το πρόβλημα υγείας της κόρης του ότι η ζωή είναι πολύτιμη και αξίζει ο καθένας να παλεύει γι’ αυτήν ακόμα κι αν νιώθει ότι όλα συνηγορούν προς το αντίθετο.

 

Βρείτε το βιβλίο πατώντας στον παρακάτω σύνδεσμο

“Αυτό που μου ‘μαθες εσύ!”

Λίγα λόγια για την συγγραφέα 

Δάφνη Μπερμπέρη-Κρυστάλλη

Ονομάζομαι Δάφνη Μπερμπέρη-Κρυστάλλη.

Γεννήθηκα το φθινόπωρο του 1979 στην πόλη των Σερρών, όμως μεγάλωσα στην Καβάλα, όπου και ζω μέχρι σήμερα με τον σύζυγό μου και τα δύο μας παιδιά.

Η μεγάλη μου αγάπη για την Ιστορία με οδήγησε στην Κομοτηνή, όπου αποφοίτησα από το Τμήμα Ιστορίας και Εθνολογίας του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης.

Για κάποιο χρονικό διάστημα ασχολήθηκα με τη δημόσια και ιδιωτική εκπαίδευση. Λατρεύω το διάβασμα και στον ελεύθερο χρόνο μου χάνομαι στον κόσμο ενός καλού βιβλίου.

Please follow and like us:
error678
fb-share-icon
Tweet 124
fb-share-icon20

Related posts

“ΧΑΜΕΝΟΣ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ” του Μίλτον Τζαΐλς, από τις Εκδόσεις Μίνωας

Καλλιόπη Γιακουμή

Φέτος θα ταξιδέψουμε με την καλύτερη διάθεση και τα πιο «ταξιδιάρικα» βιβλία για παιδιά & εφήβους, από τις Εκδόσεις Πατάκη

Καλλιόπη Γιακουμή

 Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΗΣ ΟΡΓΗΣ της Άννα Χουάνγκ, από τις εκδόσεις Κλειδάριθμος

Καλλιόπη Γιακουμή

Αφήστε Ένα Σχόλιο