24.7 C
Greece
24 Ιουνίου, 2024
ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ-ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΑ Βιβλία ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ

Τα βιβλία που τα παιδιά σας θα εύχονται να είχατε διαβάσει…από τις εκδόσεις Διόπτρα

Τα βιβλία που τα παιδιά σας θα εύχονται να είχατε διαβάσει
Η επιστροφή στα θρανία και η προσαρμογή στους ρυθμούς της καθημερινότητας μετά τις διακοπές δεν ήταν ποτέ εύκολη. 

Βιβλία στις σελίδες των οποίων θα διαβάσετε έρευνες, μυστικά και συμβουλές για θέματα ανατροφής, αυστηρότητας, ορίων, συναισθηματικής ανάπτυξης και πολλών πολλών ακόμα.

Θα διαβάσετε ιστορίες που βιώνετε καθημερινά στο σπίτι σας και θα αντιληφθείτε πως δεν είστε μόνοι. Κανένας δεν γίνεται γονιός με οδηγίες χρήσης και όλοι έχουν τις ίδιες ανησυχίες και τους ίδιους προβληματισμούς.

Το βιβλίο που θα ήθελες να είχαν διαβάσει οι γονείς σου
 Κάθε γονιός θέλει δύο βασικά πράγματα:
Να είναι το παιδί του ευτυχισμένο και να μην τα θαλασσώσει με την ανατροφή του.
Πώς επιτυγχάνονται όμως αυτά;

Σε αυτό το καθηλωτικό, έξυπνο και με χιούμορ βιβλίο, η αναγνωρισμένη ψυχοθεραπεύτρια Philippa Perry εξηγεί πώς χτίζονται ισχυροί δεσμοί αγάπης με τα παιδιά μας και πώς αυτοί οι δεσμοί προάγουν την πνευματική και ψυχική υγεία τους τόσο στην παιδική όσο και στη μετέπειτα ζωή τους.
Αντί να καταστρώσει το «τέλειο» πλάνο ανατροφής, μας προσφέρει μια πλήρη εικόνα των στοιχείων που οδηγούν στη βέλτιστη σχέση γονέα-παιδιού.

Ανακαλύψτε το
Βιβλίο, Αποτελεσματική Διαπαιδαγώγηση, Jane Nelsen
Πόσο δύσκολο είναι για εμάς τους γονείς να είμαστε καλοί και ταυτόχρονα να παραμένουμε σταθεροί στις θέσεις μας; Η δρ Jane Nelsen, διακεκριμένη ψυχολόγος, παιδαγωγός και μητέρα επτά παιδιών, διδάσκει σε γονείς και εκπαιδευτικούς ότι το κλειδί της αποτελεσματικής διαπαιδαγώγησης δεν είναι η τιμωρία αλλά ο αμοιβαίος σεβασμός.
Ανακαλύψτε το
Βιβλίο, Δεν θέλουν τιμωρία, αγάπη θέλουν!, Sarah Ockwell-Smith
Δεν χρειάζεται να «κακομάθετε» ή να καταπιέσετε τα παιδιά σας, αλλά να κατανοήσετε τους λόγους που δεν συμπεριφέρονται σωστά και να τους αντιμετωπίσετε εκπαιδεύοντάς τα ρεαλιστικά και δραστικά.

Με απλές και πρακτικές συμβουλές, η διακεκριμένη ψυχολόγος και συγγραφέας Sarah Ockwell-Smith δείχνει πώς να μεγαλώσουμε κάθε παιδί με σεβασμό και αγάπη.

Ανακαλύψτε το
Γνωρίστε τα μυστικά της δανέζικης ανατροφής από τους πιο ευτυχισμένους γονείς στον κόσμο. Οι γονείς και οι εκπαιδευτικοί εστιάζουν σε πράγματα όπως η κοινωνικοποίηση, η αυτονομία, η συντροφικότητα, η δημοκρατική στάση και η αυτοεκτίμηση. Θέλουν τα παιδιά τους να αποκτήσουν ψυχική ανθεκτικότητα και να αναπτύξουν μια ισχυρή εσωτερική πυξίδα που θα τα καθοδηγεί στη ζωή τους.
Ανακαλύψτε το
Άλλες προτάσεις
Βιβλίο, Εμείς θα σε αγαπάμε για πάντα
Βιβλίο, Γονείς ακούστε μας, Σοφία Ανδρεοπούλου
Please follow and like us:
error678
fb-share-icon
Tweet 124
fb-share-icon20

Related posts

☑️ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΛΕΞΕΙΣ, της Φιλομήλας Λαπατά από τις εκδόσεις Ψυχογιός

Καλλιόπη Γιακουμή

Νέα Κυκλοφορία: Το καταραμένο Βιβλίο – 21 στοιχειωμένες ιστορίες!

Καλλιόπη Γιακουμή

“ΜΑΙΡΗ ΓΚΡΙ” της Φωτεινής Ναούμ, από τις Εκδόσεις Κύφαντα

Καλλιόπη Γιακουμή

Αφήστε Ένα Σχόλιο